Inspiratie voor de perfecte reis op maat

De mooiste Tours & Excursies

river-kwai-jungle-rafts-avond-kanchanaburi-thailandtravel

Excursion links

Tours & Excursies

Startplaats:
Thema:
Type:
Sorteer:
Toon:

Kies een thema

Meerdaagse tours & excursies

Bangkok - Chiang Mai - Koh Samui - Phuket - Khao Sok

Thailand is dé ideale bestemming om zelf uw droomvakantie samen te stellen. Of u nu van de bergen en cultuur wilt genieten in Noord-Thailand of wilt overnachten op een paradijselijk eiland in het zuiden, in Thailand is het allemaal mogelijk. Om het u helemaal makkelijk te maken heeft Thailand Travel een aantal meerdaagse tours Thailand samengesteld. Deze bouwstenen Thailand kunt u gebruiken om zelf uw reis samen te stellen. Bel of mail ons voor advies of hulp bij het samenstellen van uw droomvakantie.

 

Hoe ziet een Meerdaagse reis er uit?

Een meerdaagse reis of tour is voor iedereen verschillend. Er zitten natuurlijk gelijke activiteiten in, maar de opbouw van de hele reis bepaalt u zelf. Zo pakt u alleen de dingen mee die voor u interessant zijn. Bij Thailand Travel is het namelijk mogelijk om met meerdere tours en/of excursies als bouwstenen uw eigen reis volledig zelf op te bouwen.

 

Hoelang kan een zelf samengestelde reis duren?

Dat is het mooie van zelf uw reis samen stellen, er zitten geen grenzen aan! U bepaalt wanneer u weg gaat en ook wanneer u weer terug komt. 

 

Moet ik zelf vliegtickets regelen voor mijn reis?

Bij het plannen van uw reis hoeft u zich geen zorgen te maken over de vliegreis. Want Thailand Travel biedt de voordeligste vliegtarieven naar Bangkok, Koh Samui, Phuket, Chiang Mai en overige bestemmingen in Thailand. Het voordeel van een vliegticket bij Thailand Travel is dat het volledig aansluit bij uw reis.

 

Hoe stel ik mijn reis samen?

Op onze site vindt u een grote selectie aan tours en excursies. Hier kunt u gemakkelijk doorheen navigeren en de voor u interessante tours en/of excursies toevoegen aan uw favorieten. Vervolgens kan u de gewenste datum selecteren en krijgt u de optie om verder te winkelen of om direct een offerte aan te vragen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Geen probleem! Onze experts helpen u graag uit de brand. 

 

Wat uw wensen ook zijn, bij Thailand Travel wordt uw droomvakantie werkelijkheid!

 

Neem contact op
aaron-thomas-605484-unsplash
Neem contact op