Vliegen met EVA Air naar Bangkok

Onze airlines

Vliegtickets Thailand

Bangkok - Sukhothai - Chiang Mai - Koh Samui - Phuket - Krabi

Voor goedkope vliegtickets naar Thailand bent u bij Thailand Travel aan het juiste adres. Wij bieden u de voordeligste vliegtarieven naar Bangkok, Koh Samui, Phuket, Chiang Mai en overige bestemmingen in Thailand. Thailand heeft een uitgebreid netwerk aan binnenlandse vluchten. Thailand Travel biedt u alle binnenlandse vluchten van Thai Airways en Bangkok Airways tegen gunstige prijzen. Thailand Travel werkt al jaren samen met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals EVA Air, Qatar Airways, Etihad Airways en Emirates die op deze prachtige bestemming vliegen.  Op de website kunt u eenvoudig zelf direct online het juiste vliegticket vinden en direct reserveren via onze online vliegticketmodule.

 

Goedkoopste vliegtickets naar Thailand op maat

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een vliegticket naar Thailand dan kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U krijgt dan een voorstel welke geheel aansluit naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn kwa prijs, reisduur en kwaliteit. Ook met speciale wensen zoals een gewenste maaltijd, een rolstoel die mee gaat, begeleiding of voorkeur van zitplaatsen zijn wij u graag van dienst.

 

Omgekeerde vliegtickets Bangkok - Thailand (Bangkok - Amsterdam - Bangkok) - Reversed Flight Tickets Thailand:

Wilt u een vliegticket reserveren met vertrek vanuit Thailand voor uzelf, partner of familie? Dat is uiteraard ook mogelijk, neem direct contact met ons op! Wij bieden u diverse vliegmaatschappijen aan met aantrekkelijke tarieven.

Heeft u een vliegticket reservering nodig voor het aanvragen van een visum dan plaatsen wij voor u een optie op de reservering waarmee u dan het visum kunt aanvragen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Luchthaven Suvarnabhumi

In Bangkok landt u op luchthaven Suvarnabhumi. Deze jonge luchthaven heeft in 2006 grotendeels de oude luchthaven Don Muang overgenomen. Vanaf de luchthaven zijn er verschillende manieren om in Bangkok te komen. Er gaan vanaf de luchthaven meerdere treinen naar het centrum en deze zijn allemaal goed betaalbaar. Voornamelijk tussen de 2 en 5 euro.  Privé transfers met een luxe auto of minibus kunt u vooraf via Thailand Travel reserveren. Een chauffeur wacht u dan op in de aankomsthal met een bord met uw naam erop en brengt u naar uw bestemming.

 

Vervoer in Thailand

Er zijn talloze manieren om jezelf door Thailand te verplaatsen. Voor de grote afstanden is het logisch om de trein te pakken. Deze is niet duur en vervoert u tussen alle grote steden. In de steden zelf zijn voor de kleine afstanden de taxi’s ideaal. De bus is in de steden een stuk goedkoper maar wel vaak vol en drukkend heet. Voor een paar euro’s brengt een taxi u met airco een stuk prettiger naar uw bestemming. Denk er wel aan om vooraf een prijs af te spreken. Het vervoer van Thailand kenmerkt zich natuurlijk met de tuktuks. Ondanks dat men graag denkt dat deze aanzienlijk goedkoper zijn dan taxi’s zijn ze dan niet per definitie. Maar desondanks is het wel een beleving om in een tuktuk door een Thaise stad rondgereden te worden. In de Thailand rondreizen en Thailand reizen op maat die Thailand Travel aanbiedt is het vervoer altijd inclusief met minibus of luxe auto.

 

Vliegticketgarantie

Boekt u via Thailand Travel enkel de vliegtickets, sluit dan ook direct de vliegticketgarantie verzekering af. Met een vliegticketgarantie verzekering bent u verzekerd voor een maximum ticketprijs van € 1500,- p.p. in het geval van faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Ook een goede annulerings- en/of reisverzekering mag niet ontbreken bij het boeken van een reis naar Thailand. Op onze website kunt u deze reis- en annuleringsverzekering direct afsluiten. Klik onderaan de pagina op het logo van de Europeesche verzekeringen. Voor meer informatie of voor het afsluiten van de vliegticketgarantie verzekering neem contact met ons op.

 

Boek direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 010-2131444.

 

Neem contact op
a380-china-southern-airlines-thailandtravel-8
Neem contact op