Gezinsreis

familie-gezin-vakantie-strand-thailandtravel-1

Gezinsreis

Gezinsreis Thailand

Bent u op zoek naar dé ultieme vakantie voor het hele gezin? Denk dan eens aan een gezinsreis door Thailand! Een onvergetelijke en unieke vakantie is gegarandeerd, geheel afgestemd op de samenstelling van uw gezin. Wij hebben voor u een aantal mooie Thailand rondreizen geselecteerd die u maakt met eigen chauffeur én privégids. Wijken uw wensen voor een familiereis door Thailand toch net iets af? Geen probleem, onze reizen op maat aanpassen!

Op gezinsreis door Thailand: kijk je ogen uit

Als er één land in Azië geschikt is om op een rondreis met kinderen te bezoeken, is het wel Thailand. Het is veilig, kindvriendelijk en er is natuurlijk ontzettend veel te zien en te beleven. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken bij het zien van tuktuks, de prachtige stranden en de geweldige natuur die Thailand te bieden heeft.

In onze verschillende familiereizen door Thailand hebben wij speciaal rekening gehouden met de wensen van u en uw kinderen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te overnachten in speciale familiekamers en is er in veel gevallen een zwembad bij het hotel beschikbaar. Hebben uw kleinsten bijvoorbeeld een kinderzitje nodig tijdens het vervoer gedurende de rondreis? Geen zorgen, ook dat kan geregeld worden. 

Op gezinsreis door Thailand: avontuur voor jong en oud

Uiteraard zitten de Thailand excursies tijdens onze familiereizen boordevol avontuur. Voor jong én oud! Een onvergetelijke fietstocht door Bangkok, olifanten voeren in Khao Sok of een boottocht over het Thaise water; tijdens een familiereis door Thailand kan het allemaal!

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod of vraag een reis op maat aan.

Gezinsreis

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op