Cultuur

grand-palace-bangkok-thailandtravel-1

Cultuur

Culturele reizen Thailand

Op zoek naar een culturele rondreis door Thailand? Of naar juist naar Cambodja, Laos, Myanmar of Vietnam, met de mooiste tempels en bezienswaardigheden? Thailand Travel heeft met zorg een aantal mooie en unieke reizen voor u samengesteld. U reist met uw eigen reisgezelschap met een eigen chauffeur en gids. Onze reizen zijn naar wens aan te passen mocht u net een iets andere route, hotels of bezienswaardigheden willen. Kortom, bij Thailand Travel bent u aan het juiste adres voor uw ideale droomreis.

Ontdek de culturele pracht van Thailand

De 10-daagse rondreis Basic Thailand biedt een betoverende kennismaking met de klassieke pracht van het land, met een persoonlijke chauffeur. Verken steden zoals Bangkok, Sukhothai en Chiang Mai, waar je wordt ondergedompeld in de rijke Thaise cultuur en natuurlijke schoonheid. Classic Thailand belooft niet alleen onvergetelijke bezienswaardigheden en activiteiten, maar ook verblijven op karakteristieke locaties die de essentie van de Thaise cultuur laten zien..

De culturele hoogtepunten van Thailand

De 15-daagse rondreis Hoogtepunten van Thailand biedt een uitgebreide verkenning van het prachtige land, met een focus op de rijke cultuur. De reis begint in Bangkok, met bezoeken aan het indrukwekkende Grand Palace en een onvergetelijke fietstocht door de stad. Vervolgens leidt de route naar de historische brug over de River Kwai, waar twee nachten worden doorgebracht in unieke drijvende bungalows in de jungle. De reis gaat verder met de nachttrein naar Chiang Mai, bekend als de 'roos van het noorden', waar hoogtepunten zoals een traditioneel Kantoke diner en het bezoek aan de bergtempel Doi Suthep wachten. De laatste dagen worden besteed aan zon, zee en strand, waar de Thaise gastvrijheid, het goede weer en lokale winkels en restaurants zorgen voor onvergetelijke momenten.

Aanpasbare culturele reizen op maat

Bij Thailand Travel bieden we op maat gemaakte culturele reizen aan. Dit betekent dat onze reizen volledig aanpasbaar zijn aan uw voorkeuren en tempo. Of u nu meer tijd wilt besteden aan het verkennen van historische bezienswaardigheden, lokale ambachten wilt ervaren of specifieke bestemmingen aan uw reis wilt toevoegen; wij maken het mogelijk. Creëer uw eigen unieke culturele reis naar Thailand, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen.

Boek jouw culturele reis naar Thailand

Bij Thailand Travel bent u op de juiste plek voor uw ultieme culturele reis naar Thailand. Laat u inspireren door de diversiteit van Thailand, ontdek de historische pracht en beleef betoverende culturele ervaringen. Boek vandaag nog en laat het culturele avontuur in dit fascinerende land beginnen!

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod of vraag een reis op maat aan.

 

Cultuur

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op