Over Thailand Travel

wat-phra-kaew-temple-of-the-emerald-buddha-thailand-travel-5

Thailand Travel is al 20 jaar dé specialist in voordelige vliegtickets en in het organiseren van reizen op maat naar Thailand. Op onze website vindt u een groot aantal voorbeeldreizen die met zorg zijn samengesteld in samenwerking met onze lokale partners. Deze voorbeeldreizen zijn ter inspiratie en kunnen naar uw reiswensen worden aangepast. Wilt u een andere route, accommodatie of excursie? Geen probleem, wij creëren in samenspraak met u uw eigen unieke Thailand rondreis.

Ons enthousiast team bestaat uit ervaren medewerkers met een passie voor Thailand en u ook die unieke reiservaring naar Thailand willen bezorgen. De bestemming kennen wij door en door en wordt door ons regelmatig bezocht om accommodaties te bekijken en om op de hoogte te blijven van de vele bezienswaardigheden. Met al onze ervaring, passie en enthousiasme stellen wij de perfecte reis op maat voor u samen. Een goede prijs – en kwaliteitsverhouding staat daarbij hoog in het vaandel. Op basis van uw wensen selecteren wij met zorg de juiste accomodaties en routes en werken wij een reisvoorstel voor u uit zodat deze uiteindelijk volledig aan uw wensen voldoet. 

Thailand Travel werkt al jaren samen met de beste lokale partners en lokale gidsen die u tot in de kleinste details kunnen vertellen over de bestemming. Met ons deskundige en persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat uw reis geen standaard reis wordt maar een unieke vakantie tot in de puntjes geregeld en één om nooit te vergeten.

Wilt u uw reiswensen persoonlijk bespreken dan bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor in het centrum van Rotterdam.

Thailand Travel is aangesloten bij SGR & Calamiteitenfonds.

Continue zijn wij bezig om ons product te verbeteren en te vernieuwen. Wij horen graag uw mening om u nog beter van dienst te zijn.

Neem contact op