Meerdaagse tours Laos

vang-vieng-6-thailandtravel

Laos

Ten noordoosten van Thailand vindt u het land Laos. Dit prachtige land is bijna 6x zo groot als Nederland en telt 5,5 miljoen inwoners. Laos is een bergachtig land met veel ongerepte regenwouden, authentieke dorpjes en een vriendelijke bevolking. Laos wordt doorsneden door de Mekong rivier en aan deze rivier vindt u de meeste steden en dorpjes terug. In het verleden was Laos een Franse kolonie. Dit is met name terug te zien in de bouwstijl van de hoofdstad Vientiane. Een van de belangrijkste toeristische trekpleisters is het stadje Luang Prabang, dat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Laos heeft geen kustlijn en is pas sinds 1988 toegangkelijk voor toeristen.

Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Thailand Travel een meerdaagse tour te boeken in Laos. Wij bieden meer dan 4 tours aan in Laos. Een korte kennismaking aan Luang Prabang of een uitgebreidere tour met bezoek aan Vang Vieng, Vientiane en Luang Prabang. 

Thailand Travel is dé specialist voor rondreizen naar Laos en vakanties in Thailand.  Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste tour in Laos en rondreis in Thailand, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Laos

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op