Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Reisvoorstel Thailand op maat

thailand-reis-op-maat

Reizen op maat Thailand

Wilt u het prachtige Thailand gaan verkennen? Thailand Travel helpt u graag aan een ultieme rondreis, volledig op maat en afgestemd op uw wensen en behoeften. Met onze Thailand reis op maat stellen wij een onvergetelijke reis voor u samen. Geef aan ons door met welk reisgezelschap u de rondreis wilt maken, welk budget u beschikbaar heeft, wat voor soort vakantie u voor ogen heeft en uiteraard hoe lang u wilt rondreizen. Wij stellen dan voor u een rondreis op maat samen en u ontvangt een geheel vrijblijvende offerte. 

Thailand Travel organiseert al jaren reizen op maat in Thailand. Wij gaan voor u aan de slag en wij willen niets liever dan u een unieke ervaring bieden. U kunt van ons persoonlijke service verwachten, een hoge mate van flexibiliteit en u boekt veilig en vertrouwd. We zijn lid van de SGR en het Calamiteitenfonds en alle reizen die wij organiseren zijn in de meeste gevallen met een privé chauffeur en deskundige gids. Een Thailand rondreis kan prima gecombineerd worden met Cambodja, Laos of Vietnam.


Heeft u interesse in een persoonlijk en maatwerk reisadvies naar Thailand, vult u dan onderstaand formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een reis op maat, offerte aanvragen

Stap 1. Met wie ga je op reis?

Aantal personen

Reisgezelschap

Stap 2. Welke gebieden wilt u bezoeken in Thailand?

Stap 3. Wat voor klasse accomodatie wenst u?

Stap 4. Wat is uw gewenste reisduur?

Stap 5. Wat zijn uw interesses?

Stap 6. Vul hier uw gegevens in

Neem vliegtickets mee in mijn offerte.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Een reis op maat door Thailand: Budget en reisduur

Voor het samenstellen van uw reis door Thailand is het belangrijk om een budget en een reisduur vast te stellen. Thailand heeft veel te bieden en u kunt er al met een klein budget een fantastische tijd beleven. Door aan ons aan te geven welk budget u in gedachten heeft, kunnen wij u een reis op maat bieden dat binnen uw budget past.

De reisduur is ook belangrijk om vooraf vast te stellen. Het maakt nogal een verschil of u een week, drie weken of nog langer door Thailand wilt rondreizen. Het is een groot en uitgestrekt land en van noord naar zuid is zo’n 1500 kilometer. Bedenk hierbij ook goed hoe lang u onderweg wilt zijn tijdens uw vakantie, als u alles wilt bekijken, dan zult u ook lange afstanden moeten afleggen. 

Thailand Travel beschikt over goede en betrouwbare connecties in Thailand en ongeacht uw budget en reisduur stellen wij voor u een prachtige reis op maat door Thailand samen. 

 

Op reisgezelschap afgestemde Thailand reis op maat

Thailand is geschikt voor jong en voor oud, voor solo reizen en groepsreizen, huwelijksreizen en gezinsvakanties en nog veel meer. Bij Thailand Travel vragen wij u aan te geven wat de samenstelling is van uw reisgezelschap. Onze Thailand specialisten kunnen dan bij het uitzoeken van accommodaties, activiteiten en tours rekening houden met de groepsgrootte en de samenstelling. Zo zorgen wij voor een Thailand reis op maat afgestemd op uw reisgezelschap. 

Stel zelf uw route door Thailand samen

Thailand is zoals gezegd een groot en uitgestrekt land. Om het hele land te ontdekken bent u veel tijd kwijt en zult u veel onderweg zijn. Bij Thailand Travel vragen we u daarom om aan te geven welke gebieden u wilt zien. Wilt u bijvoorbeeld vooral het noorden verkennen of gaat u liever richting de stranden in het zuiden? Een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk. Met deze informatie kunnen wij voor u een optimale route door Thailand samenstellen. En door het hele land heen hebben wij goede connecties en partners zitten en weten wij de beste plekjes, activiteiten, bezienswaardigheden en accommodaties te vinden. Zo kunt u heerlijk genieten van uw rondreis op maat en Thailand optimaal beleven.

 

Alles wat u wilt ontdekken in Thailand

En om de reis naar Thailand helemaal op maat te kunnen maken, vragen we u om aan te geven wat u tijdens vakantie wenst te doen. We kunnen namelijk een vakantie voor u samenstellen uiteenlopend van heel actief tot een uiterst relaxte zon-, zee- en strandvakantie. Wilt u genieten van ongekende luxe of wilt u juist in de ongerepte natuur weer helemaal terug naar de basis in een primitief huisje bij de locals? Thailand Travel verzorgt uw reis door Thailand en stemt dit helemaal af op uw wensen en behoeften. Zo ontdekt u Thailand zoals u dat wilt!

ayutthaya-tempel-ruines-thailand-thailandtravel

Waarom Thailand Travel?

Persoonlijke service

Deskundig advies uit eigen ervaring en altijd volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren

Flexibiliteit & zekerheid

Specialist in reizen op maat naar Thailand. U boekt veilig en vertrouwd, lid van SGR en Calamiteitenfonds

Privé rondreizen

Onze reizen zijn op individuele (privé) basis met een eigen persoonlijke gids en privé-vervoer

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met 4,5 sterren

Bekijk alle ervaringen Meer over Thailand Travel usp achtergrond
Neem contact op