Avontuur

trekking-khao-yai-national-park-thailand-travel

Avontuur

Avontuurlijke rondreizen Thailand

Thailand Travel is dé expert in avontuurlijke Thailand rondreizen. Onze reizen beloven niet alleen avontuur en opwinding, maar ook een diepgaande onderdompeling in de prachtige natuur en cultuur van dit adembenemende land. Ontdek met ons de verborgen schatten, ervaar de opwinding van avontuurlijke activiteiten en laat je betoveren door de diversiteit van Thailand.

Jungle trekking in Chiang Mai: Back To Basic Adventure

Stap uit je comfortzone en duik in de weelderige jungle rondom Chiang Mai met onze "Back To Basic Adventure" tour. Deze 16-daagse rondreis biedt een authentieke jungle-ervaring, met verblijf in drijvende vlotten en bungalows. Geniet van de mooiste natuur en sluit je avontuur af met ontspanning op het prachtige Mae Nam Beach in Koh Samui. 

Gezinsvriendelijk avontuur in Thailand

Voor gezinnen die samen avonturen willen beleven, bieden we verschillende gezinsreizen door Thailand. Zo heeft onze “Gezinsreis Thailand" de perfecte mix van opwinding en familieplezier. Van een fietstocht in Bangkok tot een bezoek aan het betoverende Khao Sok en de zonnige stranden van Koh Samui, deze 15-daagse rondreis staat garant voor onvergetelijke momenten voor jong en oud.

Hoogtepunten van Thailand: een perfecte kennismaking

Onze "Hoogtepunten van Thailand" rondreis is een ware bestseller, ideaal voor reizigers die het meeste uit hun avontuur willen halen. Inclusief 3 nachten strandverblijf, uitgebreide rondreis met hoogtepunten zoals het wassen, voeren en verzorgen van olifanten, en overnachtingen in drijvende bungalows. Een perfecte kennismaking met de diverse schoonheid van Thailand.

Thailand Chill & Avontuur: Een mix van avontuur en ontspanning

Voor reizigers die willen ontspannen en tegelijkertijd avontuur willen beleven, biedt onze "Thailand Chill & Avontuur" rondreis de ideale balans. Van fietsen door tempelstad Sukhothai tot het verzorgen van olifanten in Khao Sok, deze 18-daagse reis combineert ontspanning in Pai en Koh Tao met opwindende avonturen in Chiang Mai en Bangkok.

Boek jouw avontuur met Thailand Travel

Thailand Travel nodigt je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke avontuurlijke rondreizen. Laat je inspireren door de diversiteit van Thailand, ontdek de natuurlijke pracht en beleef opwindende avonturen. Boek vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

 

Avontuur

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op