Etihad Airways

etihad-airways-b787-thailandtravel

Vliegtickets Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale vliegmaatschappij van de Emiraten en vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Abu Dhabi. Ook vanuit Brussel en Düsseldorf vertrekt Etihad Airways dagelijks naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi kun je verder vliegen naar vele bestemmingen in Azië waaronder Bangkok én Phuket. Door de samenwerking met Bangkok Airways kun je vele binnenlandse vluchten voordelig bijboeken.

In de vloot van Etihad Airways ligt de nadruk op de nieuwe generatie Boeing. De Etihad-vloot is een van de meest geavanceerde ter wereld. De meest recente toevoeging is de Boeing 787-10 ‘Greenliner’. Dit toestel wordt op meerdere bestemmingen ingezet en wordt tevens worden gebruikt door Boeing als vliegend laboratorium om onderzoeken naar verbetering van biobrandstoffen mogelijk te maken. Aan boord van de 787 worden procedures en initiatieven getest die ervoor zorgen dat de uitstoot van CO2 en het kerosineverbruik afneemt.
Vlieg je met Etihad Airways dan kun je Economy Class, Economy Space en Business Class vliegen.

Economy Class: De Economy Class van Etihad Airways kent een uitstekende service. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en hebben een verstelbare ruime hoofdsteun. Tijdens de vlucht worden maaltijden en diverse drankjes aangeboden. Je beschikt over een eigen TV scherm met meer dan 650 uur film, 6 kanalen LIVE TV, muziek en spelletjes. Vooraf je stoelvoorkeur vastleggen kan bij Etihad tegen betaling. In de Economy Class is de bagagevrijdom 23 kg.

Economy Space: Er is keuze uit een standaard stoel of Economy Space stoelen met royale beenruimte, vooraan in het toestel of bij de nooduitgangen. Je vindt Economy Space alleen op door Etihad uitgevoerde vluchten, en niet op vluchten die worden uitgevoerd door partnermaatschappijen (zelfs als het hetzelfde ticket is). Als je geen stoelen reserveert kun je vanaf 24 uur vóór vertrek gratis een beschikbare standaardstoel kiezen en online inchecken.  

Businessclass: In de Businessclass van Etihad Airways spreekt men niet over catering maar geniet je van een á la carte diner-ervaring die door de ervaren Food & Beverage managers wordt afgestemd op iedere individuele wens. Niet alleen heb je keuze wát je wilt eten maar ook wanneer! Uitrusten kan tijdens jouw intercontinentale reis in de ruime businessclass stoelen die tot volledig bed kunnen worden uitgeklapt, en elke businesssuite heeft direct toegang tot het gangpad. Gebruik van airport lounges en airport transfer met privé chauffeur als je in Abu Dhabi overnacht is eveneens inclusief bij bijna alle businessclass tarieven. In de Business Class heb je een bagagevrijdom van 40 kg.

De check-in balie van Etihad Airways op Schiphol bevindt zich in hal 3, indien de vlucht door codeshare partner KLM wordt uitgevoerd dan is check-in bij KLM in hal 2. Je kunt online al 24u voor vertrek inchecken. De balies op Schiphol openen vanaf circa 3 uur voor vertrek. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen

De voordelen van vliegen met Etihad Airways op een rij:
- 7x per week vanaf Amsterdam, Brussel en Dusseldorf via Abu Dhabi naar o.a. Bangkok en v.v.
- Economy Space – stoelen met extra beenruimte
- Mogelijkheid om Business Class te vliegen met full flat bed (180°)
- Frequent Flyer spaarprogramma voor cabin upgrades en andere voordelen
- Uitstekende service en entertainment aan boord

Boek Etihad Airways direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 010 21 31 444 (NL) of 02 479 85 28 (BE).

Etihad Airways naar Bangkok

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 739 (retourticket per persoon)

Etihad Airways naar Bangkok

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2599 (retourticket per persoon)

Etihad Airways naar Phuket

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 799 (retourticket per persoon)

Etihad Airways naar Phuket

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2799 (retourticket per persoon)

De getoonde tarieven zijn vanaf-tarieven gebaseerd op de goedkoopste boekingsklassen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact op