Thai Airways

vliegtuig-a350-thailandtravel

Thai Airways: Goedkoop van Amsterdam naar Bangkok

Als u op zoek bent naar goedkope tickets naar Bangkok, Thailand, dan is Thai Airways International de vliegtuigmaatschappij waar u het beste uw tickets kunt boeken. U heeft meerdere keren per week de mogelijkheid om vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Bangkok te vliegen. De vliegtuigen zijn comfortabel, het personeel is vriendelijk en de vliegtickets zijn scherp geprijsd.


Naar Bangkok vliegen met Thai Airways 

Thai Airways International (THAI) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand. De internationale luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok is de thuishaven van Thai Airways. Zowel de nationale en internationale vluchten die ze uitvoeren starten vanaf hier. Uw vakantie naar Thailand begint al goed aan boord van deze luchtvaartmaatschappij. Een klein voorproefje op de Thaise gastvrijheid, het lekkere eten en de hoge mate van behulpzaamheid die u tijdens de rest van uw vakantie in Thailand zult ervaren.

 

Thai Airways: van Amsterdam naar Bangkok 

Als u vanuit Amsterdam, Schiphol naar Bangkok wilt vliegen met Thai Airways, dan kan dat op iedere dag. Met een tussenlanding op Frankfurt, München, Wenen, Kopenhagen, Stockholm of Oslo reist u vanaf Amsterdam naar Bangkok met Thai Airways International. U bent verzekerd van optimaal comfort, goede service en een snelle vlucht.

 

Thai Airways: vanuit Brussel naar Azië

Vanuit Brussel vliegt Thai Airways International zes keer per week non-stop naar Bangkok met een nieuwe A350-900XWB. Zonder over te stappen reist u dus vanaf Brussels Airport niet alleen zeer snel maar ook uiterst comfortabel naar Thailand en verder. Naast Bangkok verbindt Thai Airways International Brussel ook met heel vele andere bestemmingen in Azië. Wat dacht u van Bali, Vietnam, Cambodja, Laos of Myanmar? En ook als u naar Australië of Auckland in Nieuw-Zeeland wilt, dan kunt u er met Thai Airways naar toe vanaf Brussel. 

 

Service en comfort zijn belangrijk voor Thai Airways

Thai Airways heeft service hoog in het vaandel staan. Het cabinepersoneel is gastvrij en ontvangt u met een glimlach. De maaltijden die u aan boord tijdens de vlucht geserveerd krijgt zijn smakelijk, drankjes zijn gratis en als u iets te kort komt, kunt u dit altijd vragen. Ze helpen u graag. 

Elke reiziger heeft een eigen touchscreen inflight entertainment system. U kunt hier kiezen uit een ruim aanbod aan films, spelletjes en documentaires en u kunt vluchtinformatie van uw vlucht bekijken. De nieuwe A350 toestellen beschikken zelfs over Live tv. Middels de usb-aansluitingen kunt u uw tablet of smartphone opladen en de rugleuning en het zitje vaan de stoelen zijn te verstellen naar uw wens. De cabin crew zal er voor zorgen dat u niets te kort komt.

Wist u overigens dat u bij het boeken van uw vliegtickets bij Thai Airways altijd gratis een stoel kunt reserveren? Wel zo prettig! Daarbij mag u gratis 30 kilo bagage in economy class meenemen, meer dan genoeg ruimte dus voor uw kleding en souvenirs!

 

Thai Airways vliegtickets boeken naar Bangkok

Wilt u goedkope vliegtickets boeken vanuit Brussel of Amsterdam naar Bangkok bij Thai Airways? Informeer naar onze scherpe tarieven en ervaar zelf de service van Thai Airways International op uw volgende reis!


Boek Thai Airways International direct online, vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan of bel 010 21 31 444 (NL) of 02 479 85 28 (BE). Thailand Travel staat voor u klaar en verzorgt uw onvergetelijke reis naar Thailand.

Thai Airways naar Bangkok

Economy class v.a. Brussel

Prijs p.p. v.a.

€ 769 (retourticket per persoon)

Thai Airways naar Bangkok

Economy class v.a. Amsterdam

Prijs p.p. v.a.

€ 789 (retourticket per persoon)

Thai Airways naar Chiang Mai

Economy class v.a. Brussel

Prijs p.p. v.a.

€ 799 (retourticket per persoon)

Thai Airways naar Chiang Mai

Economy class v.a. Amsterdam

Prijs p.p. v.a.

€ 799 (retourticket per persoon)

De getoonde tarieven zijn vanaf-tarieven gebaseerd op de goedkoopste boekingsklassen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact op