Excursies Chiang Mai

chiang-mai-thailand

Chiang Mai

Voor een optimale en authentieke beleving van Chiang Mai heeft Thailand Travel voor u gekeken naar de leukste tours en excursies. De stad staat bekend om het lekkere eten en een culinaire tour in Chiang Mai mag dan ook niet ontbreken. 

Houdt u van avontuur en wilt u de natuurrijke omgeving van Chiang Mai en de ongerepte jungles ontdekken? Dan hebben wij diverse tours en jungle trekkingen die zich hiervoor perfect lenen. Met onze Avontuurlijk Chiang Mai tour ontdekt u de stad op sportieve wijze met verschillende activiteiten. Daarnaast hebben we vanuit Chiang Mai ook tweedaagse jungle trekking en een driedaagse jungle trekking die u de ongerepte natuur laten ervaren.

Ontdek authentiek Chiang Mai

Chiang Mai heeft een eigen cultuur door de afgelegen ligging ten opzichte van de rest van Thailand. Thailand Travel heeft dan ook een aantal tours voor u samengesteld waarmee u authentiek Chiang Mai kunt ontdekken en beleven. Zo hebben wij een tour waarmee u bij een lokale familie in een homestay in Chiang Mai verblijft en met ze kookt, eet en leeft. Een betere beleving van Chiang Mai is er niet. Naast het verblijf in de homestay kunt u ook logeren bij de Lisu Bergstam in een authentieke Lisu Lodge, midden tussen de rijstvelden en in de natuur of de Palongstam - de zogenaamde langnekstammen - bezoeken in het noordwesten van Thailand. 

Ontdek, ervaar en beleef het authentieke Chiang Mai

Onze specialisten hebben voor u de gaafste en meest unieke excursies en tours samengesteld door Chiang Mai. Op deze manier ontdekt u al het pracht dat deze authentieke stad te bieden heeft. U komt op unieke locaties, bezoekt lokale bevolkingsstammen die nog volledig volgens hun traditionele en authentieke tradities leven. U bezoekt de mooiste plekjes, unieke marktjes en ontdekt, ervaart en beleeft het ware leven in Chiang Mai. 

Heeft u vragen over de tours en excursies die wij in Chiang Mai voor u hebben samengesteld? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden of aanpassingen in onze tours? Onze Thailand Specialisten met meer dan 20 jaar ervaring helpen u graag uw droomvakantie naar Thailand compleet te maken.

Chiang Mai

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op