Meerdaagse tours Khao Yai

waterval-khao-yai-national-park-thailand-travel

Khao Yai

Khao Yai National Park is gelegen op 180 kilometer ten noordoosten van Bangkok. Het is het oudste National Park van Thailand en met een oppervlakte van ca 2100 vierkante kilometer is het een van Thailand grootste en meeste bezochte National Park.
U kunt hier wandelen, wilde dieren spotten en prachtige watervallen bekijken. De Huaw Suwat waterval is de grootste waterval van het park en bekend van de film The Beach met Leonardo DiCaprio.
Een bezoek aan Khao Yai mag u niet missen! Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Thailand Travel een meerdaagse tour te boeken in Khao Yai. Wij bieden meerdere tours en excursies aan in en rondom het Khao Yai National Park. Een aanrader is de 3-daagse compleet verzorgde tour met verblijf in hotel Khao Yai Nature Life. Thailand Travel is dé specialist voor rondreizen naar het Khao Yai National Park en vakanties in Thailand. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste tour en rondreis in Khao Yai zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Khao Yai

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op