Meerdaagse tours Koh Lipe

thailand-eiland-strand-hangmat-beach-thailandtravel

Koh Lipe

Koh Lipe is een van de nog weinig onbekendere eilanden in Thailand en is een waar paradijs. Het is meest zuidelijke eiland van Thailand gelegen in de Andaman Zee, 60 kilometer verwijderd van de kust van de provincie Satun. De bekendste stranden op Koh Lipe zijn:
Pattaya Beach, aan de zuidkant van het eiland, is het hoofdstrand waar de boten met reizigers aan komen. Op dit stuk strand zijn de meeste hotels, restaurants en bars gelegen. Tevens is hier de hoofdstraat van het eiland, de gezellige Walking Street. Sunrise Beach, aan de oostkant van Koh Lipe is een wat rustiger en relaxter strand. Hier kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst.
Sunset Beach is gelegen aan de noordkant en zoals de naam al doet vermoeden moet je hier zijn voor de zonsondergang. Koh Lipe is alleen per boot bereikbaar vanaf o.a. Krabi, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta en vanaf het vaste land vanaf de Pakbara Pier. 
De dichtsbijzijnde luchthaven is Hat Yai Airport. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Thailand Travel een meerdaagse tour te boeken in Koh Lipe. Wij bieden meerdere tours en excursies aan in en rondom Koh Lipe. Zo bieden wij 4-daagse Koh Lipe tours aan inclusief excursies en met verblijf naar keuze in een 3 of 4 sterren resort.
Thailand Travel is dé specialist voor rondreizen naar Koh Lipe en vakanties in Thailand. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste tour en rondreis in Koh Lipe zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Koh Lipe

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op