Excursies Koh Samui

koh-samui-bungalows-zee-eiland-thailandtravel

Koh Samui

Van Bangkok naar Koh Samui

Koh Samui is te bereiken per binnenlandse vlucht vanuit Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Krabi en U-Tapao (Pattaya) of per nachttrein vanuit Bangkok. Na de treinreis stapt u in Surat Thani over op de veerboot naar Koh Samui.


Klimaat Koh Samui

Koh Samui heeft een net iets ander klimaat dan de de rest van Zuid Thailand. Dit komt omdat in het regenseizoen wanneer er in de rest van Zuid Thailand veel regen valt, op Koh Samui relatief minder valt. Koh Samui heeft van oktober tot december wel zwaardere regenbuien.


Breng een dag door met olifanten op Koh Samui

Helaas zijn er in Thailand nog vele olifanten die als toeristische attractie worden gebruikt. Dan krijgt u de mogelijkheid om op een olifant te rijden, wat in werkelijkheid heel slecht is voor het welzijn van het prachtige beest. In Koh Samui vindt u echter olifanten reservaten waar er goed voor de dieren gezorgt wordt. Hier kunt u de dieren in een voor hen goede omgeving zien en tijd met ze door te brengen zonder dat hun gezondheid er op achteruit gaat.


Snorkelen rond Koh Samui

Rondom het eiland zijn een aantal prachtige plekken om te snorkelen. Zo hebben we bijvoorbeeld een excursie naar de mooiste snorkelplekken van Koh Samui. Bij deze excursie gaat u met de boot naar het koraaleiland Koh Tan. Hier bezichtigt u de wonderbaarlijke koraalformaties en heeft u na de inbegrepen lunch alle vrijheid om zelf nog een rondje te snorkelen.

Koh Samui

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op