Meerdaagse tours Chiang Mai

chiang-mai-thailand

Chiang Mai

Chiang Mai is een van de grootste steden van Thailand en is gelegen in het groene Noord-Thailand. In het verleden is heeft deze stad een belangrijk rol vervuld als onderdeel van de zijderoute, een netwerk van karavaanroutes voor de handel tussen China en Oost Azië en het Midden Oosten en Middellandse Zeegebied. Doordat Chiang Mai afgelegen ligt van de rest van Thailand en de bevolking hun eigen leven leidde vindt u in deze stad een kenmerkende eigen cultuur. De lokale bevolking spreekt Thais met een eigen dialect, er zijn gave festivals die u er kunt bezoeken en de stad kent zijn eigen gewoonten. Thailand Travel heeft voor u een groot aantal unieke tours en excursies in de aanbieding, waarmee u deze prachtige stad kunt ontdekken en beleven. Bekijk onze unieke tours in Chiang Mai hieronder.

Bezienswaardigheden die u moet zien in Chiang Mai 

Net als zoveel plekken in Thailand vindt u ook in Chiang Mai ontzettend veel tempels. Naar schatting zijn het er meer dan driehonderd. De Wat Phrathat Doi Suthep Tempel is de bekendste tempel van Chiang Mai, maar zoals gezegd zijn er nog vele anderen te ontdekken. Naast tempels heeft Chiang Mai u nog veel meer te bieden. Er zijn ontzettend veel leuke marktjes waar u het heerlijkste fruit, de lekkerste gerechten en streetfood en prachtigste souvenirs kunt vinden en er is een avondmarkt - de Night Bazaar - voor leuke kleding en accessoires. Naast alle activiteiten kunt u ook uitgebreid en tegen aantrekkelijke prijzen heerlijk genieten van uitgebreide en zeer goede wellness en spa in Chiang Mai

Verken Chiang Mai zoals u dat wilt

U kunt de stad en de bezienswaardigheden in de stad eenvoudig verkennen. Er zijn veel tuktuks die u graag van A naar B brengen, onderhandel wel altijd over de prijs. Daarnaast zijn er ‘gewone’ taxi’s en songthaews, het beste te vergelijken met een bus. Naast deze vervoersmiddelen kunt u er uiteraard ook voor kiezen om de stad te voet te verkennen of middels een fietstocht door Chiang Mai alle mooie plekken en bezienswaardigheden te ontdekken. Kortom, u kunt zich eindeloos vermaken in de stad en kunt een groot deel van uw rondreis in Chiang Mai doorbrengen.

Chiang Mai

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op