Excursies Bangkok

bangkok-city-night-view-thailandtravel-4

Bangkok

Bangkok: Excursies en tours

Thailand Travel is dé specialist in Thailand en zo ook in Bangkok. Bangkok - de hoofdstad van Thailand - is de grootste stad van het land en telt meer dan 10 miljoen geregistreerde inwoners. In deze bruisende metropool kunt u dan ook van alles beleven. Thailand Travel heeft voor u een negentien unieke excursies die u bij ons kunt boeken. Bezoek indrukwekkende bezienswaardigheden, ontdek de mooiste plekken van de stad en kom erachter wat Bangkok u allemaal te bieden heeft. Maak uw vakantie in Thailand compleet met de tours en excursies in Bangkok van Thailand Travel!

 

Bezienswaardigheden die u moet zien in Bangkok 

Bangkok is zoals gezegd ontzettend divers en een ware wereldstad. Miljoenen mensen wonen er en leven er hun leven. Er zijn dan ook ontzettend veel bezienswaardigheden te bewonderen in Bangkok. Thailand Travel heeft het aanbod aan excursies en tours door Bangkok zo samengesteld dat u de keuze heeft uit diverse bezienswaardigheden. Alle onze tours garanderen u een authentieke ervaring van Bangkok en begeleiding door een Engelstalige gids. Als u vragen heeft over een van onze tours, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Tempels bewonderen in Bangkok 

Net als veel aziatische landen en steden zijn er ook in Bangkok ontzettend veel tempels te bewonderen. Het gave is wel dat de oudste, grootste en bekendste tempel van Thailand in Bangkok te vinden is: de 46 meter lange liggende Boeddha Wat Pho. Dit mag u natuurlijk niet missen tijdens uw verblijf in Bangkok. Met onze Stad & Tempeltour Bangkok kunt u dit wereldwonder en vele andere prachtige tempels in Bangkok bewonderen.

 

De drijvende markt in Bangkok bezoeken

Een van de vele kenmerken van Bangkok zijn de vele kleine kanalen - klongs in de volksmond - die door de stad lopen. Voor veel lokalen betekent het dan ook dat een groot deel van hun leven zich op en om het water afspeelt. Op deze kanalen zijn dan ook een groot aantal marktjes te vinden. Deze drijvende markten zijn absoluut het bezichtigen waard. Er zijn verschillende tours mogelijk waarbij u dit kleurrijke tafereel op het water kunt aanschouwen. Als u deze drijvende markten graag wilt bezoeken dan kunt u bij Thailand Travel de fietstocht drijvende markt Damnoen Saduak boeken. En als u de markt vanaf het water wilt bewonderen dan hebben wij voor u de Floating Markt en Treinmarkt tour als leuke excursie in Bangkok.

 

Fietstocht door Bangkok

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens uw vakantie in Thailand is een fietstocht door Bangkok. Er is geen betere manier om deze fantastische stad te beleven. U kunt in korte tijd veel zien, komt op de meest unieke plekjes, nauwe straatjes, verborgen marktjes en krijgt een echt inkijkje in het leven van Bangkok. Thailand Travel heeft dan ook meerdere excursies en tours door Bangkok waarbij u de stad op de fiets verkend.

 

Ontdek de natuur in en rondom Bangkok 

U zult het niet verwachten van een drukke en dichtbevolkte stad als Bangkok, maar ook hier vindt u prachtige natuurrijke plekjes. Bijzonder in  een stad als deze en een unieke ervaring om eens te bekijken. Midden in de stad vindt u plantages met divers tropisch fruit. Dit wordt hier verbouwd en zorgt voor schitterende contrasten met het stadsleven. Tijdens de Klong Tour Bangkok van Thailand Travel gaat u deze plantages met mango, papaya en vele andere tropische vruchten bezoeken.

 

De beste excursies in Bangkok van Thailand Travel

Thailand Travel biedt u een breed aanbod aan unieke en authentieke excursies door Bangkok. Onze Thailand specialisten weten de verborgen schoonheden van de stad voor u bloot te leggen. Met onze tours en excursies door de stad bent u verzekerd van een authentieke ervaring van Bangkok. Als u vragen heeft over onze tours en excursies of benieuwd bent naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bangkok

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op