• Onvergetelijke fietstocht door Bangkok
  • Voor jong en oud
  • Incl. korte boottocht per longtailboot
  • Incl. transfer v.a. uw hotel

Excursie informatie

Bangkok is hoogstwaarschijnlijk niet de eerste stad waar u aan denkt als het om een fietstocht gaat. Toch is Bangkok een zeer bijzondere stad voor een fietstocht vol verrassingen. Een fietstocht door Bangkok geeft u een kijkje in het leven van de diverse culturen die in deze prachtige stad samenkomen. Fiets met een fietstocht geboekt via Thailand Travel langs prachtige natuur, diverse culturele bezienswaardigheden en ontdek het dagelijkse leven van de Thai.

Tijdens de fietstocht zullen wij door diverse straatjes fietsen, die door veel toeristen niet bezocht worden. Dit resulteert in een uniek kijkje in het leven van de lokale bevolking en een rustige fietstocht, vrij van auto’s en ander zwaar verkeer.


Bezienswaardigheden Fietstocht Bangkok

Met de Colors of Bangkok fietstocht fietst u langs talloze bezienswaardigheden, waarvan een lokaal gelegen Boeddhistische Tempel de eerste is. Vervolgens maakt u een korte boottocht in een longtailboot om de Chao Praya rivier over te steken. Na de oversteek wordt er een stop gemaakt bij een open-air Muay Thai school (kickboxing), een door Mon gebouwde chedi en een lokale basisschool (het bezoek aan de scholen wordt uiteraard overgeslagen tijdens de schoolvakanties). Hierna fietsen we door het groenste gebied van Bangkok. Ondanks dat Bangkok een drukke stad is, zult u zich in een compleet andere wereld wanen tijdens de tocht door dit groene en stille gebied. Vervolgens fietsen we weer terug naar de plek vanwaar de fietstocht is gestart.


Verkeersvrije fietstocht door Bangkok

Het grootste gedeelte van deze tour is niet toegankelijk voor auto's en ander zwaar verkeer. Dit resulteert in een 95% verkeersvrije route. Geniet van de prachtige Thaise omgeving en een unieke fietstocht in Bangkok, zonder de drukte van verkeer.


Rustmomenten tijdens de fietstocht

Gedurende de fietstocht wordt er ongeveer ieder uur gestopt om te rusten en om water of frisdrank te nuttigen. Na afloop van de tour wordt er een Thaise snack geserveerd waarna u weer terug naar uw hotel wordt gebracht.


Transfer van fietstocht naar hotel in Bangkok

U hoeft zich geen zorgen te maken over de transfer naar de locatie vanuit waar de fietstocht georganiseerd wordt en terug. U wordt door een chauffeur opgehaald bij uw verblijfslocatie in Bangkok en daar tevens weer naar teruggebracht. Deze transfer is inbegrepen bij de prijs van de fietstocht en hoeft dus niet afzonderlijk geboekt te worden.


Voor deze fietstocht door Bangkok geldt een minimum van 2 deelnemers.
 
Voor kinderen is alleen een privé tour te boeken (prijs op aanvraag).

Bekijk excursies Bangkok
Vertrektijd vanaf hotel
Iedere ochtend en middag
Duur
4 uur

Inclusief

  • Vervoer
  • Engelstalige gids
  • Internationaal gezelschap
  • Entreegelden

Exclusief

  • Fooien
  • Persoonlijke aankopen

Foto-impressie

Neem contact op