Rondreizen Koh Phangan

kohphangan-strand-eiland-thailandtravel

Koh Phangan

Thailand is een prachtig land en biedt talloze mogelijkheden voor rondreizen. Eén van de mooiste locaties van Thailand is Koh Phangan. Via Thailand Travel boekt u de perfecte rondreis naar Koh Phangan. Tijdens deze rondreis bezoekt u de beste bezienswaardigheden en geniet u optimaal van uw vakantie. Wij stellen alle rondreizen naar Koh Phangan en andere locaties in Thailand met zorg samen, waarbij onze experts u met al uw vragen kunnen helpen. Bij de rondreizen zitten in de meeste gevallen overnachtingen in een hotel in Koh Phangan evenals de excursies in Koh Phangan. Ons doel is om u optimaal te laten genieten van uw vakantie in Thailand zodat u volledig tot rust komt en al het moois ziet wat Thailand u te bieden heeft.

Het eiland Koh Phangan ligt op nog geen half uur varen ten noorden van Koh Samui en is wereldberoemd geworden vanwege de Full Moon Party. Maar ook als je op zoek bent naar rust, ben je op Koh Phangan aan het juiste adres. Het eiland heeft namelijk nog veel meer te bieden: rustige stranden, prachtige baaien en een zeer relaxte en gemoedelijke sfeer.

 

Full Moon Party op Koh Phangan

Zoals gezegd, is Koh Phangan vooral beroemd om de Full Moon Party. Het feest wordt iedere volle maan gevierd op het Haad Rin strand. Vanaf het strand heb je namelijk een fantastisch uitzicht op de volle maan; iets dat voor een groepje backpackers in de jaren ‘80 aanleiding was om de Full Moon Party te gaan vieren. De Full Moon Party is een van de bekendste strandfeesten van de wereld en wordt gekenmerkt door veel muziek, drank, vuur en fluoriserende glow-in-the-dark verf. Houd jij dus wel van een feestje? Dan moet je de Full Moon Party absoluut eens hebben meegemaakt.

 

Rondreis door Koh Phangan

Waar er op het strand van Haad Rin - in het zuid-oosten van Koh Phangan - dus gedanst, gedronken en gefeest kan worden tot in de late uurtjes, heerst er op de rest van het eiland een veel gemoedelijkere sfeer. In het noord-oosten vind je onder andere de stranden Ao Thong Nai Pan Noi en Ao Thong Nai Pan Yai, terwijl je in het noord-westen terecht kunt op Haad Yao en Haad Salad. Je kunt hier heerlijk eten in de verschillende strandtentjes. Als klap op de vuurpijl kun je voor het ultieme vakantiegevoel ook nog eens slapen in een van de hutjes op het strand. Tip voor een rondreis door Koh Phangan: huur een scooter; dé perfecte manier om jezelf van strand naar strand te bewegen!

Koh Phangan

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op