kohphangan-strand-eiland-thailandtravel

Hotels in Koh Phangan

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Thailand Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Koh Phangan tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 8 hotels in Koh Phangan aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Thailand Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Thailand. Naast hotels is het ook mogelijk om een excursie in Koh Phangan te boeken via Thailand Travel of een rondreis naar Koh Phangan. Een hotel boeken via Thailand Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Het eiland Koh Phangan ligt op nog geen half uur varen ten noorden van Koh Samui en is wereldberoemd geworden vanwege de 'full moon party'. Maar het eiland heeft veel meer te bieden: rustige stranden, prachtige baaien en vooral buiten de 'full moon party' heerst er een zeer relaxte en gemoedelijke sfeer.
Haad Rin is het bekendste strand van het land en bekend vanwege de 'full moon party'. Veel rustiger zijn de stranden in het noord-oosten: Ao Thong Nai Pan Noi and Ao Thong Nai Pan Yai en in het  noord-westen: Haad Yao en Haad Salad.

Neem contact op