Rondreizen Nha Trang

vietnam-nhatrang-zonsondergang-thailandtravel

Nha Trang

Vietnam is een prachtig land en biedt talloze mogelijkheden voor rondreizen. Eén van de mooiste locaties van Vietnam is Nha Trang. Via Thailand Travel boekt u de perfecte rondreis naar Nha Trang. Tijdens deze rondreis bezoekt u de beste bezienswaardigheden en geniet u optimaal van uw vakantie. Wij stellen alle rondreizen naar Nha Trang en andere locaties in Vietnam met zorg samen, waarbij onze experts u met al uw vragen kunnen helpen. Bij de rondreizen zitten in de meeste gevallen overnachtingen in een hotel in Nha Trang, evenals de tours in Nha Trang. Ons doel is om u optimaal te laten genieten van uw vakantie in Vietnam zodat u volledig tot rust komt en al het moois ziet wat Vietnam u te bieden heeft.

De badplaats Nha Trang is per vliegtuig ondermeer bereikbaar vanuit Danang, Hanoi en Ho Chi Minh City. De belangrijkste bronnen van bestaan zijn de visserij en het toerisme.
Nha Trang heeft een 8km lang zandstrand en een hip uitgaansleven maar de stad kent tevens enkele culturere bezienwaardigheden als de Cham-torens.

Nha Trang

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op