river-kwai-kanchanaburi-thailandtravel

Hotels in River Kwai

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Thailand Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Kanchanaburi tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 6 hotels in Kanchanaburi aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Thailand Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Thailand. Naast hotels is het ook mogelijk om een excursie in Kanchanaburi of een rondreis naar Kanchanaburi te boeken via Thailand Travel. Een hotel boeken via Thailand Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

De provincie Kanchanaburi is vooral bekend vanwege de beruchte Birma-spoorlijn die hier in de tweede wereldoorlog door krijgsgevangenen werd aangelegd. Hier vindt u dan ook de beroemde Bridge over River Kwai. Ook de hellfire pas is een populaire dagtrip voor toeristen. Hier vindt u een ere-begraafplaats en het JEATH-museum over de spoorlijn.
Naast deze bezienswaardigheden biedt de provincie Kanchanaburi ook een schitterende natuur, olifantenkampen, grotten en traditionele Mon-dorpjes. De rivier is ook uitermate geschikt voor rafting en kanoën, wat dan ook veel gedaan wordt. Kijk op onze excursie- en tours-pagina voor de vele mogelijkheden om dit interessante deel van Thailand te bekijken.

Neem contact op