railay-beach-krabi-thailandtravel

Hotels in Railay Beach

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Thailand Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Railay Beach tegen de beste prijs. Wij bieden meerdere hotels in Railay Beach aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Thailand Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Thailand. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Railay Beach te boeken via Thailand Travel of een reis op maat naar Railay Beach. Een hotel boeken via Thailand Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Het schiereiland Railay ligt in de Andamanzee en ligt op nog geen 15 minuten varen per longtailboot van Ao Nang. Railay word omringd door enorme indrukwekkende rotspartijen en is daardoor zeer populair onder rotsbeklimmers. Maar ook strandliefhebbers komen aan hun trekken door de adembenemde stranden, de prachtige natuur en een kristalheldere zee.

Railay West is het mooiste strand. Hier meren tevens de longtailboten vanuit Ao Nang aan. Indien u het binnenland inloopt ben u in 5 minuten aan de andere kant van het schiereiland waar zich enkele restaurants, bars en winkels bevinden.

Nog niet ontdekt door het grote massatoerisme, stranden met een echt bounty gevoel en een van de meest indrukwekkende, natuurlijke en dramatisch mooie omgevingen in Thailand maakt Railay Beach tot een absolute aanrader.

Neem contact op