phi-phi-thailandtravel

Hotels in Koh Phi Phi

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Thailand Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Koh Phi Phi tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 5 hotels in Koh Phi Phi aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Thailand Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Thailand. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Koh Phi Phi te boeken via Thailand Travel of een reis op maat naar de Phi Phi eilanden. Een hotel boeken via Thailand Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie. 

De Phi Phi Eilanden liggen in de provincie Krabi. De eilanden staan bekend om hun schoonheid. Er zijn hoge indrukwekkende kalksteenkliffen, een kristalheldere zee en prachtige koraalbedden. Koh Phi Phi bestaat feitelijk uit twee eilanden: Phi Phi Don en Phi Phi Ley. Samen vormen ze het nationaal park Phi Phi-Hat Nopparrat Thara. Hiertoe behoort ook Ao Nang, een schitterend stuk strand op het vasteland van Krabi.

Phi Phi Don bestaat uit twee delen die verbonden worden door een smalle landstrook van 1 kilometer lang. Sinds de jaren '70 is het toerisme op Phi Phi gegroeid. In het noorden leven de zee-zigeuners nog steeds van de visvangst. Het noordoosten van Phi Phi Don behoort tot de beste duik- en snorkelgebieden van Thailand. Phi Phi Ley is een onbewoond en ongerept eiland. Hier vindt u eeuwenoude grotschilderingen.

Neem contact op