Reisvoorbereiding

Reisdocumenten en visum

visum-thailand-paspoort-thailandtravel

Reisdocumenten en visum


Voor Thailand is een geldig paspoort vereist. Dit paspoort dient na terugkomst vanuit Thailand nog 6 maanden geldig te zijn. Bij verblijf langer dan 30 dagen in Thailand heeft u een visum nodig. Als u een visum nodig heeft kunt u deze aanvragen bij de Thaise ambassade in Den Haag, het Thaise consulaat in Amsterdam of bij elke andere Thaise ambassade ter wereld.

Eenvoudig online uw visum voor Thailand regelen? Via Visum Thailand >> kunt u online uw visum in orde maken. U kunt met Ideal betalen en bij vragen is een helpdesk bereikbaar per telefoon.

U dient het visum uiterlijk 2 weken voor vertrek aan te vragen. Het visum is geldig voor een verblijf van maximaal 60 dagen. Voor verlenging van het visum kunt u contact opnemen met het Immigration Department.

Voor reizen van en naar Thailand moeten kinderen onder de 16 jaar die alleen of met één ouder reizen, tijdens hun reis beschikken over een kopie van hun geboorteakte en een brief waarin door de niet-reizende ouder(s) toestemming voor de reis wordt gegeven.

Reisdocumenten en visum

Hoe lang moet mijn paspoort geldig zijn?

Heb ik een visum voor Thailand nodig?

Reizigers met een Nederlands en Belgisch paspoort hebben als toerist geen visum nodig welke van te voren moet worden aangeschaft. Bij aankomst in Thailand krijgen zij een toeristenvisum voor een verblijf van 30 dagen. Heeft u een ander soort visum nodig of voor een langer verblijf dient u contact op te nemen met de Thaise ambassade.
* Op dit moment gelden er aanvullende voorwaarden om Thailand binnen te komen ivm het Coronavirus *

Wanneer krijg ik mijn vliegticket en alle reisbescheiden?

U krijgt uw reisbescheiden na ontvangst van uw betaling uiterlijk 2 weken voor vertrek per e-mail of per post thuis gestuurd. Losse vliegtickets krijgt u na betaling dezelfde dag toegezonden.